cookieOptions = {...};

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Μή Πάψεις Να Ρωτάς...

...το δειλινό η αυγή τί θα σου φέρει..ή άν μπορεί ο άνεμος να σβύσει τη φωτιά σου.Μή φοβηθείς να ρωτήσεις Τον Θεό άν η ζωή 'ναι ψέμα..ή άν ο μόνος σου εχθρός είναι τα δυό σου μάτια.Μή πάψεις να ρωτάς αυτόν που αγαπά άν αγαπιέται ίσια..ή άν τ' όνειρο που αγάπησες σου βγεί αληθινό.Μή φοβηθείς να ρωτήσεις αυτά που αγαπάς πού κατοικεί η ψυχή σου...ή άν η απουσία σου έχει καλή δικαιολογία...!!!Φτάνει νά θυμάσαι πάντοτε οτι η αξία δέν έχει νικητές ή νικημένους..μόνο αντίτιμο ίσο με αυτό του βάρους της ψυχής....

17 σχόλια:

  1. Kαταπληκτικά λόγια..............η αξία δεν έχει νικητές ή ηττημένους!!!!!!!!
    Φοβερό!!!!!!!!!!!!!!!
    Μπράβο Νικόλα για τις όμορφες και αισιόδοξες σκέψεις σου που μας χαρίζεις......Σ'ευχαριστώ γιατί είσαι αιτία να φεύγω από τη σελίδα σου με ένα χαμόγελο στα χείλη!!!!!!!!
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να μπορούσα μέσα σε λόγια να κλείσω τη χαρά που μου δίνουν μυνήματα σάν κι αυτό Άννα μου...και πόση χαρά με γεμίζει κι εμένα όταν αισθάνομαι οτι κάποιες σκέψεις μου μπορεί να βρίσκουν κάπου..έστω ένα μικρό αντίκρισμα..για λόγους καθαρά συντροφικότητας και μόνο...!!!Εύχομαι να έχω πάντα τη δύναμη όπως και όσο μπορώ να δίνω έστω ένα μικρό χαμόγελο μέσα απο τον εδώ μου κόσμο!!!Νά σαι πάντα καλά Άννα μου και σ ευχαριστώ για την εισπνοή..που μου έδωσες!!!Να έχεις ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!

      Διαγραφή
  2. Νικόλα μου μοναδικός απλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρά μου γλυκιά και όμορφη...απλά σ ευχαριστώ για την αίσθηση της διαφορετικότητας που με κάνεις να νιώθω...άν και δέν είναι κανείς μας αλλιώτικος απο τον άλλον!!!Εύχομαι να είσαι καλά...χαμογελαστή...και να έχεις ένα όμορφο ξημέρωμα...με τα πιό γλυκά και πάντα πραγματοποιήσιμα όνειρα!!!!Την αγάπη μου!!!!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχα λόγια !!!
    Μη φοβηθείς να ρωτήσεις ...
    Όμορφο βράδυ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέξανδρέ μου σ ευχαριστώ για τα δικά σου πάντα λόγια και για την ευχή σου για το βράδυ μου!!!Σου ανταποδίδω με όλη μου τη καρδιά την ευχή και προσθέτω...το άυριο να σε βρεί μ ένα επιπλέον χαμόγελο στη ζωή σου!!!!Νά σαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή
  4. Το διαβαζω ξανα και ξανα....συγχαρητηρια...και ισοπαλια σε μενα το ονειρο βγηκε αληθινο δεν ρωταω τιποτα σε ευχαριστω για τον λογο σου τον ταξιδευτη.. φωτεινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι όμορφες παρουσίες των...όχι και τόσο...''Ασήμων" του κόσμου μου!!!!Φωτεινή μου...Φωτεινή μου...δέ πιστεύω να μήν έχεις τη φωτεινότητα που γνωρίζω....άν και ο ήλιος δέ σςβύνει ποτέ...!!!!Σ ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου και θα ήθελα να πιστεύω οτι οι σκέψεις μου..άν και όχι τόσο φωτεινοαντίστηχές σου...να μή ρίχνουν ούτε μιά χαραμάδα σκιάς στο νού σου!!!Να έχεις ένα όμορφο ξημέρωμα κι επειδή θα μιθλήσω σε λίγο με τον φίλο Μορφέα...θα παραγγείλω και για σένα να σου φέρει ένα όσο πιό όμορφο όνειρο γίνεται και φυσικά και μόνο...να είναι πάντα πραγματοποιήσιμο!!!!Την αγάπη μου πάντα...!!!!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ Παρασκευή μου κι εύχομαι να έχεις μιά όμορφη μέρα...ηλιόλουστη εντός και γύρω σου!!!

      Διαγραφή
  6. Το διάβασα δυο φορές και όχι δε θα πάψω να ρωτώ...όποιος παύει να ρωτάει και να διεκδικεί μαραζώνει και πεθαίνει!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι χαίρομαι που έχεις τη γνώση αυτή και εννοείτε οτι με βρίσκουν σύμφωνο τα λόγια σου!!!Να έχεις μιά όμορφη μέρα...χαρούμενη και μή ξεχνάς να χαμογελάς!!!Είναι το μόνο πράγμα που ομορφαίνει τον κόσμο γύρω μας και δέν χωράει καμία ερώτηση ή αμφιβολία γι αυτό!!!Σ ευχαριστώ...

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Καλημέρα όλη μέρα να έχεις Λίνα μου και σ ευχαριστώ για τον πάντα πανέμορφο λόγο σου και που με κάνεις να αισθάνομαι όμορφα με τον διαμοιρασμό των σκέψεών μου!!!Μή ξεχνάς να χαμογελάς...γιατί είμαι σίγουρος όπως με όλους...οτι σου πηγαίνει!!!!

      Διαγραφή
  8. και εγώ δε ρωταω τιποτα να μην ξερω
    καλημέρα με συγκινησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα όλη μέρα να έχεις Ζωή μου κι εύχομαι τα λόγια μου να σε συγκίνησαν απο χαρά...βοηθώντας να πάρεις μιά μεγάλη αν΄σα...να γεμίσει ζωή το μέσα σου!!!Προσωπικά το κάνω αυτό συχνά...σκεπτόμενος...γράφοντας...διαμοιράζοντας..ΡΩΤΩΝΤΑΣ και περισυλλέγοντατς όλα αυτά που ίσως οι περισσότεροι αδιαφορούν ή δέν τα βλέπουν!!!Άν πάρεις κάποια στιγμή απόφαση να ρωτήσεις κάτι...πήγαινε στον καθρέφτη σου...χαμογέλα και ρώτησε τα μάτια σου..άν σ αγαπούν ακόμα!!!!Σ ευχαριστώ για όλα Ζωή μου και μή ξεχνάς να στολίζεις τη κάθε μέρα σου μ ένα χαμόγελο!!!

      Διαγραφή
  9. Μα ελα που.... φοβαμαι....
    Καλησπερες γλυκες και ξεχωριστες Νικολα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή