cookieOptions = {...};

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Στα Wonderwall Υπέροχα Πλάσματα

 
 
Δεν θα πω καλημέρα τέτοια ώρα...αν και προς το παρόν εξελίχθηκε καλά
η έκβαση των ''εργασιών'' ήταν αναίμακτη και ήρεμη
ευτυχώς υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι ακόμα , εννοείται το πιστεύω, απλά
το χαίρομαι και όταν βρίσκω και άλλους !!
 ευτυχώς αν είναι και αυτοί που συναντάς στις εκάστοτε δουλειές σου
όλα γίνονται πιο '' εύκολα ''... καλη συνέχεια σε αυτούς τους άνθρωπους
που μέσα στους τρελούς ρυθμούς ...ρίχνουν και ένα χαμόγελο 
ένας δεύτερος καφές και μια μουσική ακρόαση μου επιβάλλεται
 
 
 

24 σχόλια:

  1. ναι ευτυχώς...
    καλή σου μέρα με περισσότερους αληθινούς ανθρώπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυστήριο κορίτσι...όπως στους περισσότερους αρέσει το μυστήριο και σε μένα και ειδικά η μαγική του πλευρά που σε κάποιους ίσως δέν είναι τόσο κατανοητή!!!Αυτό που με στεναχωρεί όμως είναι η αίσθηση των ανθρώπων που δέ χαμογελάνε εύκολα...και συγγνώμη αλλά μου δίνεις αυτή την εικόνα εντός μου!Εύχομαι να κάνω λάθος απλά...και να είσαι πάντα χαμογελαστή..,.αισιόδοξη...και γύρω σου να έχεις ασφυχτικά..αγάπη και υγεία!!!Να έχεις ένα όμορφο βράδυ Μυστήριο και πού ξέρεις....μπορεί κάποτε να βγεί και κάποιο όνειρο αληθινό!!!!Πίστη χρειαζόμαστε και τίποτε άλλο!!!Να είσαι πάντα καλά!!!!

      Διαγραφή
    2. Νικόλα μου, ευτυχώς έπεσες έξω. το μυστήριο κορίτσι είναι ένα κορίτσι γελαστό!
      καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
    3. Είναι απο τις φορές που μου δίνει μεγάλη χαρά το λάθος μου...!!!Χαίρομαι πραγματικά και μακάρι να μπορούσα να δείξω σ όλους την αξία αυτού!!!!Καλό σου βράδυ Βίκυ μου και νά σαι πάντα καλά!Κι ένα μεγάλο συγγνώμη...που οφείλω στο μυστήριο κορίτσι...για τη λάθος αίσθησή μου!!!!

      Διαγραφή
    4. Καλά ρε άνθρωπε, στο πιο χαμογελαστό κορίτσι (που είναι και μυστήριο) βρήκες να κάνεις λάθος;; Έχει χιούμορ και είναι κορίτσι χάρμα και χαιρόμαστε να τη διαβάζουμε, θα το διαπιστώσεις κι εσύ άλλωστε! Φιλιά Νικόλα κι ελπίζω να διέκρινες το χιουμοριστικό μου ύφος, οκ;; :)

      Διαγραφή
    5. Εννοείτε οτι καταλαβαίνω το χιούμορ και το λατρεύω Πετρούλα μου...όπως επείσης καταλαβαίνω οτι κάποιες φορές...καλύτερρα να παίζω με το κομπολαγάκι μου παρά να βάζω τα δάχτυλά μου στο πληκτρολόγιο...χαχαχαχα.Εύχομαι να είσαι καλά...!!!Μπορεί η φωτό της τελικά να μου έδωσε αυτή τη λάθος εικόνα.Κομπολόι αγάπη μου....!!!!

      Διαγραφή
  2. κι όμως! εγώ καλημέρα θα σου πω, γιατί η μέρα αρχινά μα δε σταματά στο πρωινό!
    καλημέρα και σε κείνους έξω, που δεν ξεχνούν πως άνθρωποι γεννήθηκαν και άνθρωποι να παραμείνουν πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βίκυ μου...Βίκυ μου...τί να πώ άλλη μιά φορά για τον λόγο σου???Πάντα όμορφος...στολισμένος με κομματάκια όμορφα της ψυχής και της σκέψης σου...μοναδικός!!!Πιστεύω πάνω απ όλα να είσαι καλά και να δείνεις κάθε μέρα σου γύρω λίγη απο τη γνώση που αισθάνομαι οτι έχεις...!!!Καλό ξημέρωμα στο αύριο και νά σαι πάντατ καλά!!!!

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα!!!!!! Με πολλά χαμόγελα και υγεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριάδνη μου...σ ευχαριστώ για την αίσθηση του χαμόγελού σου που μου δίνεις και εύχομαι να το έχεις πάντα!!Όπως επίσης εύχομαι να είσαι πάνω απ ΄΄ολα καλά...και να μή σου λείπει το χαμόγελο ούτε στιγμή!!Να είσαι καλά πάντα...γεμάτη με υγεία...εντός σου αλλά και γύρω σου!!!!

      Διαγραφή
  4. Εξω η μερα φοραει ενα πανεμορφο απογευμα.
    Ευχομαι να'ναι κι ετσι στην καρδια σου.

    Καλησπερολουλουδοπουφυτρωσεαποηλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιά απο τις ομορφότερες ευχές και επέτρεψέ μου να την δώσω κι εγώ με όλη μου την καρδιά σε όλο το κόσμο και σε σένα πάνω απ όλα που μου την έμαθες Αγριομελιώ μου!!!Εύχομαι να είσαι καλά και νά χει ένα...ομορφοστολισμένοευχούμενο όνειρο για συντροφιά σου απόψε!!!!

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Νικόλα μου και πάντα με ένα χαμόγελο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου...σ ευχαριστώ για την όμορφη ευχή σου γιατί έχω γνώση της αξίας ακόμη κι ενός μικρού χαμογέλιου...γι αυτό και το ζητάω με όλη μου την αγάπη απ όλο το κόσμο...τουλάχιστον να το προσπαθεί όσο δύδκολο κι άν είναι κάποιες φορές όπως πολύ σωστά γνωρίζουμε όλοι!!!Να έχεις ένα όμορφο..ήσυχο και χαμογελαστό ξημέρωμα!!!

      Διαγραφή
  6. Υπάρχουν άνθρωποι, ακόμα, που φωτίζουν μ' ένα τους χαμόγελο γιατί έχουν ήλιο στην ψυχή τους, ακόμα! Το τραγούδι ... the best!
    Να έχεις ένα γλυκό και τρυφερό απόγευμα Νικόλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου Κατερίνα μου...και μππορώ να πώ οτι γι αυτούς τους ανθρώπους πάντα ψάχνω και με χαρά μου βλέπω οτι ακόμη και κάτω απο αυτές τις συνθήκες...υπάρχουν ακόμα λαμπερόφατσοι ανθρώποι!!!Μπορεί να μήν έχω εικόνα του εδώ...διαδυκτιακού μικρού μου κόσμο...αλλά εδω μέσα και μέσα απο όλους εσάς έχω λάβει και κάθε μέρα λαμβάνω το ομορφότερο φώς στη μέρα μου!!!Εύχομαι να έχεις ένα όμορφο ξημέρωμα με τη γνώση που έχεις!!!Σ ευχαριστώ....

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα σου Νικόλα. Να έχεις ένα γόνιμο και όμορφο απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου καλησπέρα και σ ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!Το γόνιμο...με έκανε να χαμογελάσω μπορώ να πώ...αλλά καταννοώ τον τρόπο που το είπες ενοείται!Εύχομαι να είσαι καλά και νά χεις άν όμορφο βράδυ!!!

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα με καλή διάθεση και δύναμη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Αλέξανδρέ μου κι εύχομαι το μήνυμά μου να σε βρίσκει καλά..ευδιάθετο και χαμογελααστόν!!!Να έχεις μιά όμορφη συνέχεια στο βράδυ σου και νά σαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή
  9. Παρά την κούραση και τις αγωνίες του τελευταίου καιρού ένα χαμόγελο σου αφήνω Νικόλα μου!
    Πάντα χαμογελώ όταν περνώ από δω!
    Φιλιά πολλά ( αγαπώ το κομμάτι που έβαλες!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου @ριστέα...κράτα μόνο το χαμόγελο φορεμένο...και πέταξε μακριά ότι το αρνητικό υπάρχει γύρω σου...άν και καταλαβαίνω οτι κάποια πράγματα όσο κι άν προσπαθούμε να τα απομακρύνουμε...αυτά στοιχιώνουν εντός μας.Επίσης χαίρομαι άν γίνομαι αιτία ενός μικρού χαμόγελου...στον καθένα που μπαίνει στον εδώ κόσμο μου κι εύχομαι να τα καταφέρνω όσο μπορώ πάντα να το προσπαθώ αυτό.Πολλά φιλιά και νά χεις μιά όμορφη αντάξιά σου νύχτα!!!Είπαμε....χαμόγελο μόνιμο....έτσι...τσαμπουκά να πάμε κόντρα σε οτιδήποτε αρνητικό!!!:-)

      Διαγραφή
  10. Ναι υπάρχουν άνθρωποι ακόμη................Σου χαρίζουν ένα χαμόγελο και φτιάχνει η μέρα σου..........σκέψου αυτούς που γεννούν αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό σου.........είσαι μέσα σ'αυτούς.
    Να σαι καλά
    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το αγαπαω , το αγαπω, το αγαπω!
    Για το τραγουδι μιλαω!
    Μου φερνει πολλες ομορφες αναμνησεις επι καιρου καραοκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή