cookieOptions = {...};

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Λίγο Απο Νικόλα_____Καλημέρα Σε Τρεις Εποχές

 
 
 
 
 
 
 

45 σχόλια:

  1. δεν έχω σχόλια
    απλά η μουσική σου είναι υπέροχη και συγχαρητήρια
    ευχομαι κάθε τι καλυτερο
    σε ευχαριστω ενθέρμως και σε υποστηρίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Ιερόθεε...νομίζω οτι δέ χρειάζοντε σχόλια.Η καθημερινή σου παρουσία και ο λόγος σου μου έχουν δώσει ήδη πάρα πολλά!Σ ευχαριστώ για όλα!!!Καλή και όμορφη μέρα...!!!

      Διαγραφή
  2. Νικόλα μου, τι μουσική - τι άγγιγμα - τι χάδι - τι δάκρυ τρυφερό! δεν έχω λόγια να σ' ευχαριστήσω για τούτη την απόλαυση!
    καλή, πολύ καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βίκυ μου...α ςυχαριστώ για τη χαρά που μου έδωσες λέγοντάς μου απλά οτι μπόρεσε μιά μικρή μου στιγμή να σε άγγιξε έστω και λίγο.Εύχομαι να ήταν όμορφο άγγιγμα!Να έχεις μιά όμορφη μέρα και σ ευχαριστώ και άλλη μιά φορά!!!

      Διαγραφή
  3. αυτή και αν είναι καλημέρα
    φιλε απιστευτο κομματι ζωντανο και δυνατο
    μπραβο μπραβο εύχομαι τα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ για τα όμορφά σου λόγια!Απίστευτη είναι η χαρά που μου δίνει η παρουσία σας για μένα..και ο όμορφος λόγος σας τη κάθε μου μέρα!Εύχομαι να έχεις μιά όμορφη μέρα!!!

      Διαγραφή
  4. τι μουσικήηηηηηη ταξίδεψα ειλικρινά μεσα από αυτό που ειδα
    καλημέρα εγω σε ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι αγάπηηηηηηηηηηηηη!Κι εμένα με ταξιδεύεται κάθε μου μέρα Μαρία μου και σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ όπως σε όλους εδώ που μου δίχνετε τόση αγάπη και ομορφιά μέσα απο το λόγο σας!Να έχεις μιά ηλιό΄λουστη μέρα στον δικό σου ουρανό πάντα!!!!

      Διαγραφή
  5. αφού το ξέρεις πως σε αγαπάμε γιατί εισαι καλός ανθρωπος και αληθινός καλλιτεχνης με τις δικές σου ευαισθησίες που σε χαρακτηρίζουν και σε ξεχωρίζουν ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ με αλλαγή διακρίνω μια χαράααα ....ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλλα μου...η ζωή μου μέχρι τώρα με έμαθε οτι τίποτα μα τίποτα δέν είναι δεδομένο...ούτε και η κάθε μας ανάσα παρ όλο που δέν της δείνουμε σημασία για τη θεωρούμε ακούσια.Νιώθω την αγάπη σας όμως...και μου δίνει χαρά που πλέον μέσα απο αυτόν τον κόσμο που λίγο καιρό ξέρω...έπαψα να αισθάνομαι τόσο μόνος και βγήκα αληθινός σ αυτό που έλεγα πάντα....οτι υπάρχουν καλοί και όμορφοι ανθρώποι γύρω μας!Με εντυπωσιάζει το γεγονός οτι όλοι μα όλοι εδω μέσα είστε τόσο ευγενηκοί...γλυκόλογοι και δίνετε τόση αγάπη που καμμιά φορά αφοπλίζομαι ευχάριστα.Να έχεις μιά όμορφη συνέχεια στη μέρα σου και μή ξεχνάμε έτσι....χαμόγελο!!!

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ με τη φίλη μου στέλλα το ξέρεις σε ξεχωρίζουμε
    φοβερό το νέο σου κομμάτι με χαρά και μας αρέσει πολύ
    καλημέρα σίγουρα σε ευχαριστούμεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζάννυ μου...άν και δέν ξέρω άντο όνομά σου είναι υποκοριστικό της Ευγενίας...αλλά είμαι σίγουρος για την ευγένεια...την καλοσύνη και την αγάπη που κρύβεις μέσα σου..κι αυτό να είσαι σίγουρη οτι ο λόγος σου και μόνο τα φανερώνει!Σ ευχαριστώ πολύ για τη χαρά που μου δίνετε!Εγώ σας ευχαριστώ...για όλα!!!

      Διαγραφή
  7. πρέπει να πω κατι Απλά ευχαριστώ!!!!!!!!καλη Παρασκευή
    και εμενα μου αρεσει :))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι όμως...το ευχαριστώ πρέπει να γραφεί απο τα δικά μου δάχτυλα Μαρίνα μου...και να υποθεί απ τα δικά μου χείλη!Σ ευχαριστώ και χαίρομαι άν σου άρεσε αυτή η μικρή στιγμούλα μου.Να έχεις μιά ηλιουπέροχη μέρα...!Χαμογελάμε πάντα έτσι....???

      Διαγραφή
  8. μπράβο σου και πάλι μπράβο σου μου αρέσει πολύ
    και εγώ ευχαριστώ με κανεις καλυτερο ανθρωπο
    και εισαι μουσικός τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν μπορώ να κ'ανω κανέναν κάτι που δέν είναι ήδη!!!Επομένως...είστε καλοί ανθρώποι και πλέον έχω απόλυτη γνώση γι αυτό!!!Σ ευχαριστώ για όλα όσα με κάνεις να αισθάνομαι!!!Εύχομαι μιά μέρα στην ομορφιά των μέτρων σου!!!

      Διαγραφή
  9. Να μαστε όλοι οι πρωινοί, σε ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο ΄δωρο σήμερα να εισαι παντα δημιουργικός υπέροχο και μοναδικό δεν θέλω να πω παραπανω λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δέ χρειάζοντε νομίζω..ούτε λέξη παραπάνω Μαριάννα μου!Φρόντισες με 3 σου λέξεις να με κάνεις να αισθανθώ όμορφα...να χαμογελάσω και να δώ για άλλη μιά φορά οτι δέν είμαι όσο μόνος φανταζόμουν στο κόσμο που με περιτριγυρίζει επικίνδυνα!Εγώ σ ευχαριστώ για ότι όμορφο!Να έχεις μιά μοναδικά ηλιοστολησμένη μέρα...κάθε μέρα!!!!

      Διαγραφή
  10. Μόλις άκουσα τις καλύτερες ευχές. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις φωτογραφίες από την όαση για να συμπληρώσουν την αστείρευτη έμπνευσή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να πώ...???Σ ευχαριστώ έκ των προτέρων για την άδεια που μου δίνεις να χρησιμοποιήσω ''φυλακησμένα όμορφες'' στιγμές!Θα το κάνω και σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια...για την εμπιστοσύνη των εικόνων σου που μου προσφέρεις και για όλα γενικά!!!Να έχεις μιά συννονόματή σου ημέρα...ηλιογραμμένη με τα ομορφότερα χρώματτα και σχέδια!!!!

      Διαγραφή
  11. Ακόμη ένα υπέροχο άγγιγμα ψυχής...αλλά και πηγή έμπνευσης για εμένα...!τι να πω άλλο?ακούω και νιώθω!!!
    Την αγάπη και τα φιλιά μου πάντα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ παρα πολύ φίλη μου χαίρομαι
      που σε εκφράζει φιλια....
      καλη συνέχεια

      Διαγραφή
  12. Είσαι από τα άτομα που πάντα μας δημιουργούν θετικές σκέψεις και συναισθήματα... Και ναι! Σήμερα έκανες ακριβώς το ίδιο... στον υπέρτατο βαθμό!
    Καλημέρααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου σε ευχαριστώ , σε ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια κάθε μέρα και χαίρομαι αν σε γεμιζει θετικά πολλά χαιρετίσματα και στο έτερον ήμισυ καλημέρα να έχουμε

      Διαγραφή
  13. σε αγαπώ για΄τι εισαι μεγάλη ψυχή κα σπουδαία καλλιτεχνική φύση
    παντα ταπεινός αλλά σπουδαίος μου αρεσει παρα πολύ το νέο κομμάτι ευχαριστούμε παρα πολύ μην σταματας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρτεμις να είσαι καλά κορίτσι μου δεν σταματάω σε ευχαριστώ

      Διαγραφή
  14. Σε ένα περίπατο ανταμώνεις ανθρώπους..
    Κοντοστάθηκα, ψάχνοντας..
    Και ναι διεισδύοντας, στα λόγια, στην μουσική.. αντάμωσα αυτό που με κέντρισε. Μου έδειξε πως εδώ ίσως με δεχτούν στην παρέα σου Νικόλα!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ σε ευχαριστώ με το καλό βρεθήκαμε καλοδεχούμενη και καλή μας αρχή , σε ευχαριστώ να είσαι καλά και από εδώ και πέρα δεν χανόμαστε ελπίζω

      Διαγραφή
  15. Ωωωωω...... Νικόλα μου, τι ωραίο δώρο καλλιτέχνη μας και πόσο απογειωτικό μετά το τρίτο λεπτό περίπου;; Πόσο πολύ σε ευχαριστώ!

    (ο μικρός...και εν δυνάμει συνάδελφος σου, γράφει και μουσική -ορχηστρική και όχι μόνο- την οποία και..ηχογραφεί ο ίδιος!..παίζει ηλεκτρική και κλασσική κιθάρα, είχε παλιά...στα..16 του!!...κι ένα συγκρότημα ροκ και προχωράμε!)

    Καλημερούδια φίλε μου, πάντα τέτοια :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετρούλα μου καταρχήν σε ευχαριστώ
      και χαίρομαι πολύ για τον συνάδερφο μου και το εννοώ να ξέρεις !!!!!
      καλη συνέχεια χαίρομαι αν σου άρεσε χαιρετίσματα και στους δυό σας

      Διαγραφή
  16. δηλώνουμε τσαρίτσες....ωσάν το ρουβίτσες πέρα από την πλάκα
    ξέρεις σε αγαπάμε και μαζί σου
    ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΟΜΜΑΤΙ φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέ νομίζω να μή ξέρετε πόσο σας αγαπάω κι εγώ αγαπημένες μου φίλες!!!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και να είστε πάντα καλά!!!Την αγάπη μου πάντα!!!!

      Διαγραφή
  17. Μπορεί να τυχαίνει καλέ μου φίλε να μη σχολιάζω συχνά, αλλά δε σημαίνει πως δεν επισκέπτομαι όλους τους χώρους... ενημερώνομαι ακόμα κι όσα δεν πρόλαβα να διαβάσω.Συνοδοιπόροι-όπως όλοι μας-έχουμε γνωριστεί τελευταία και νομίζω πως σε ξέρω από καιρό.Η δύναμη κι η βοήθεια που μπορούμε ν' αντλήσουμε μέσα απ' τα ιστολόγια, είναι πολύ μεγάλη κι ανεξάντλητη.Κι αυτή η επαφή, ξεκίνησε από φιλική σχέση, έγινε ανθρώπινη ανάγκη, ώσπου η καλοσύνη κι η αγάπη πήρε θέση σ' όλον αυτόν τον κύκλο.
    Να 'σαι πάντα καλά φίλε μου Νικόλα(και συνονόματε!:-)), με τιμάει που σ' έχω γνωρίσει και χαίρομαι πολύ γι' αυτό!Ξέρω πια πως έχω γνωρίσει έναν υπέροχο Άνθρωπο!
    Το βιντεάκι με τη μουσική καταπληκτική!!!:-)
    Χαρούμενο απόγευμα να περάσεις!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνονόματε και υπέροχε Άνθρωπε...ένα ευχαριστώ θα ήταν λίγο...αλλά δέ μπορώ να μή σ ευχαριστήσω για όλη αυτή τη θετικότητα και τη χαρά που μου δίνεις πάντα με τα λόγια σου!Εύχομαι να είσαι καλά πάντα και να μείνεις πάντα ο ίδιος Άνθρωπος γιατί το είδος είναι υπό εξαφάνιση απ ότι ακούω....!Καλό και όμορφο βράδυ Νίκο μου και να περνάς πάντα όμορφα!!!

      Διαγραφή
  18. Ερωτευτηκα, μαγευτικα, μελαγχολησα... Τι αλλο να πω ? Οτι εισαι ενας εκπληκτικος ανθρωπος και καλλιτεχνης ? Νομιζω τα γνωριζεις ειδη Νικοα μου. Μπραβο και παλι μπραβο. Καθε φορα που μπαινω στην σελιδα σου νιωθω λες εχω γυρω μουνχιλια χελιδονια να με περιτρυγυριζουν.. Φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα γλυκόλογη..πάνττα ευαίσθητη..πάντα με ευγένια Μαράκι μου!!!Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και που μου δίνεις τη χαρά οτι μέσα στον εδώ κόσμο μου...βρίσκεις κάτι δικό σου!Να είσαι πάντα καλά!Την αγάπη μου σε σένα και στην αγαπημένη μου Κύπρο!!!Καλό και όμορφο βραδάκι νά χεις Μαράκι μου!

      Διαγραφή
  19. Πάρα πολύ όμορφο....σ'ευχαριστούμε....!
    Να 'σαι πάντα καλά και χαρούμενος... :))))
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως μπορεί να μήν είναι καλά και χαρούμενος κάποιος με τόση αγάπη γύρω του???Σ ευχαριστώ και για την δική σου ευγενής αγάπη που μου δίνεις και εύχομαι Ο Θεός μας να σου δωρίσει ότι κι άν οενιρεύεσαι!!!Καλό βράδυ και πάντα με χαμόγελο...!!!!!

      Διαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ και μου δίνει ιδιαίτερη χαρά άν σου άρεσε η μικρή μουσική στιγμή μου!!!καλό βράδυ!!!

      Διαγραφή
  21. Καλησπέρα Νικόλα.Γέμισες το απόγευμά μου με αρμονία με τις υπέροχες νότες σου.
    Σου εύχομαι ένα όμορφο βράδυ

    Τρεις εποχές-ποια λείπει;
    Το όνομά μου είναι Βάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Βάνα μου!!!Χαίρομαι..πραγματικά και μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά με τα συναισθήματα που λές οτι σου έφεραν το μικρό μου άκουσμα...!!!Τί πιό όμορφο για κάποιον που προσπαθεί να μιλήσει μέσα απο νότες...να του λένε οτι κάποιες φορές αγγίζει κάποιες χορδές ψυχής ???Μοναδικό!!!Όσο για την απουσία της εποχής που ρωτάς....σκέφτηκες οτι μπορεί να μήν αναφέρομαι στις καιρικές εποχές...αλλά σε άλλου έίδους εποχές...???Αλλά η μαγεία είναι ο καθένας να αποκωδικοποιεί με τη δική του ανάγκη σκέψης κάποια πράγματα..Μου φτάνει άν κάποιος μπορέσει να δεί ...την εντός του..μία...απούσα εποχή!!!!Καλό και όμορφο βράδυ Βάνα μου και μή ξεχνάς να χαμογελάς!!!

      Διαγραφή
  22. Νικόλα......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νικόλα...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πες μου ότι είναι δική σου η μουσική που με ταξιδεύει ;;;;; ναι.....!!!!!!!!!!!!!
    Ε.........ειλικρινά φίλε υποκλίνομαι.......!!!!! δεν υπερβάλω, δεν κολακεύω, δεν το συνηθίζω, δεν το χρειάζεσαι άλλωστε.
    Συγκλονιστικός........!!!! τι να πω....απλά απολαμβάνω κάθε τι από τις δημιουργίες σου εδώ.
    Σου εύχομαι να συνεχίζεις, να δημιουργείς και να απλώνεις ολόγυρά σου την ομορφιά των στιγμών σου πραγματικά.
    Με συγκινείς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπορώ να πώ οτι η προσέγγισή σου είναι ιδιαίτερη!!Σ ευχαριστώ για τον όμορφο και ευγενικό σου λόγο Γιάννη κι εύχομαι να είσαι πάντα καλά!Να έχεις ένα μοναδικόμορφο βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιάννη μου...σ ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου και μου δίνουν ιδιαίτερη χαρά..άν και όλοι αυτοί οι τίτλοι...μου φέρνουν αμηχανία!Όπως πολύ σωστά είπες και χαίρομαι άν το γνωρίζεις....δέν χρειάζομαι όλα όσα ανέφερες γιατί δέν αισθάνομαι οτι ταιριάζω σε τίποτε απο αυτά.Μου φτάνει και το εννοώ...η αγάπη που μου δίνετε εδώ μέσα...γιατί η συντροφικότητά σας είναι το μεγαλύτερο και το ομορφότερο δώρο για μένα.Έμπνευση...χαμόγελο...αισιοδοξία...χαρά...!!!Αυτά μου δωρίζετε....κι αυτά έχω ανάγκη...όπως όλοι μας φαντάζομαι!!!Εύχομαι ΓΙάννη μου όλα τα παραπάνω που ανέφερα να τα έχεις ολόγυρά στη ζωή σου...και να σου χαριστούν ακόμα περισσότερα!Καλό και όμορφο βράδυ και σ ευχαριστώ για τα όμορφα συναισθήματα που μου έφερες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή