cookieOptions = {...};

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Λίγο Γαλάζιο & Λίγο....

 
πορτοκαλί και λίγη φαντασία και κύματα...και λίγο ότι σιγά σιγά κατι από θάλασσα ,
αρχίζουμε να επιθυμούμε
η Samantha keely smith ζωραφίζει με λάδι τα θαλασσινά της κύματα και αν θυμάμαι καλά σε μια συνέντευξη της έλεγε : '' δεν είναι μέρη που υπάρχουν ,ούτε καν έχω εμπνευστεί από υπαρκτά μέρα , απλά είναι δημιουργήματα περισσότερο της ψυχολογικής μου διάθεσης και φαντασίας''
 







 







 
 
 
 
 

14 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε η επιλογή μου...!Να έχεις πλέον...ένα όμορο βράδυ!!!

      Διαγραφή
  2. Παραμυθένια :) Ισως και να υπάρχουν κάπου, ποιός ξέρει;; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριάδνη μου...να είσαι σίγουρη οτι υπάρχουν...τουλάχιστον στο μυαλό και στη ψυχή του καλλητέχνη!!!Μέσα μας υπάρχουν τα πάντααααα...!!!!Να έχεις μιά όμορφη συνέχεια στη νύχτα σου!!

      Διαγραφή
  3. Καλα εχω παθει πλακα λεμε.. Πανεμορφοι οι πινακες ! Τα χρωματα που βαζει μαγικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χρώμα στη ζωή μας Μαράκι μου...όπως και η μουσική είναι απαραίτητα για την ίδια μας τη ζωή...!!!Εύχομαι να είσαι καλά!Φιλιά πολλά σε σένα και στην όμορφη Κύπρο μας!!!!

      Διαγραφή
  4. ...όταν η φαντασία κάνει θαύματα!
    Φιλιά πολλά Νικόλα μου!
    καλή αυριανή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Αρειστέα....!!!!Θαύματα μπορούμε να κάνουμε ακόμα και με μιά μας σκέψη...!Το εννοώ!!!Λόγου χάρην...η σκέψη σας και η αγάπη σας είναι κάτι μοναδικό και θαυμαστό για μένα και τον κόσμο μου!!!Εύχομαι να είσαι καλά και να χαμογελάς!!!!Καλό μας μήνα...σε λίγα λεπτά...και καλή πρωτομαγιά μας...!!!

      Διαγραφή
  5. Θα μπορούσα να χάνομαι μέσα τους κοιτώντας τα για ώρες...!!
    Καληνύχτα Νικόλα μου!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σόφη μου....σίγουρα θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί με συνεπαίρνουν παρόμοιες οομορφιές...αλλά ξέρω οτι γύρω μας...υπάρχουν πολλά πράγματα που θεωρούμε ασήμαντα που αξίζουν το ...''χάσιμό'' μας...λίγο απο το χρόνο μας...λίγη απο την αγάπη μας!!!Χαίρομαι για την συνάντηση των γούστων μας!!!Καλή και όμορφη συνέχεια στη νύχτα σου...!!!!

      Διαγραφή
  6. Γαλάζιο γεμάτο φως, γεμάτο ζωή, γεμάτο χρώματα...... Ευχαριστούμε Νικόλα. Καλή ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου...νομίζω οτι με τις λέξεις που χρησιμοποίησες...τα είπες όλα όσα μπορεί να βγαίνουν μέσα απο τα έργα του καλλητέχνη!!!Συμφωνώ μαζί σου στο απόλυτο!!!Εγώ σας ευχαριστώ για όλα...μα για όλα που είναι τόσα πολλά που δέν θα μπορέσω ίσως ποτέ να σας αναφέρω.Κλό βράδυ και όμορφη...χρωματιστή...χαμογελαστή πρωτομαγιά να έχεις!!!

      Διαγραφή
  7. Ωραίες εικόνες! Η θάλασσα πάντα εμπνέει!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...η θάλασσα...ο ουρανός...τα λουλούδια...ο άνεμος...η ίδια η φύση...η ίδια η αγάπη μέσα μας...μπορεί να μας εμπνεύσει και ξέρω οτι όσοι είστε μέσα σ αυτόν τον μικρό διαδυκτιακό μου κόσμο...το έχετε και λειτουργείται με τόση ομορφιά και αγάπη...που αυτό είναι μόνο έμπνευση...δική σας...και συλλογή για μένα!!!Να έχεις μιά όμορφη συνέχεια στη νύχτα σου και το αύριο να είσναι φωτεινό και χαρόμενο!!Καλή μας πρωτομαγιά!!!!

      Διαγραφή