cookieOptions = {...};

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Άν...

..έχεις την αίσθηση ότι δέν σε καταλαβαίνει κανείς...ότι όλο αυτό σε πονάει και αισθάνεσαι αδικημένος...χαμογέλα και μη φοβάσαι!Δέν είσαι ο μόνος...είμαστε πολλοί και όλοι στην ίδια μοίρα....την ανθρώπινη!Το κλειδί είναι εντός σου...εντός μου...εντός σας...εντός μας!!!Μη σκεφτείς ποτέ ν αλλάξεις ρότα!Μείνε άνθρωπος και που ξέρεις...απόψε μπορεί στην αγκαλιά του Μορφέα να σου δωθεί η λύση!!!

6 σχόλια:

  1. Είμαστε πολλοί τελικά με τις ίδιες ανησυχίες. Καληνυχτα Νικόλα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου ειμαστε πολλοι..Μπορω να μεινω ησυχη... Καλο ξημερωμα Νικολα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Νίκο, καλημέρα! Αν αισθανόμαστε αδικημένοι και ξεκομμένοι από τους άλλους, ας ψάξουμε μήπως αυτό οφείλεται στην εγωπάθειά μας. Αν σιγουρευτούμε ότι ο λόγος είναι άλλος, ας ψάξουμε να βρούμε τους ομοίους μας! Ο Μορφέας ναι, είναι κι αυτός στο ...παιχνίδι! Δίνει πάντα λύσεις, αρκεί να τον ...ρωτήσεις.
    Εύχομαι οι μέρες αυτές, να μας θυμίσουν την αξία της θυσίας που πρέπει να γίνεται μέσα μας, ενάντια στα πάθη και τις αδυναμίες μας.
    Καλή Ανάσταση (μέσα μας)!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα άλλη μιά μέρα σε όλους και όλα!Λύκιε..πάντα εντυπωσιακός βάσιμος και όμορφος ο λόγος σου!Προσωπικά δέν αισθάνομαι ούτε απογοητευμένος ούτε αδικημένος απο κανέναν και τίποτα γιατί έμαθα οτι όλα όσα μας συμβαίνουν είναι απο δικές μας επιπλογές.Το μόνο που μέσα απ όλο αυτό έμαθα είναι οτι αυτό που μένει αναλείωτο είναι να μάθεις να αγαπάς.Μουφτάνει που έχω αυτή τη δύναμη και φυσικά δέν παραπονιέμαι ποτέ και για τίποτα.Εύχομαι μαζί σου...η Ανάσταση Του Κυρίου μας να φέρει και ανάσταση σε κάθε όμορφο εντός μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Νίκο, φυσικά και δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά, αφού η δύναμή σου να αγαπάς είναι εμφανώς διάχυτη, από τον λόγο και τη μουσική σου. Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου. Εύχομαι η δύναμή σου να αγαπάς, να είναι παντοτινά αστείρευτη και απρόσβλητη από τις διαβολές!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Ομοιος ομοιω αει πελαζει ....ακομα και μονος κ αδικημενος να αισθανεσαι δεν φταις εσυ αλλα ο υπερ ωχαδερφιστης που σε ςκανε να αισθανεσαι ετσι εσυ φταις αν αυθυποβαλλεσαι....καλημερα γενικα κ ειδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή