cookieOptions = {...};

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Παρατηρώντας...

 
...το κόσμο που διαβαίνει...προς καθορισμένο ή κάποιες φορές ακαθόριστο τόπο...κοιτώντας τους χωρίς να γίνομαι αντιληπτός...νιώθω τις μοναξιές τους...!!!Νιώθω την ανάγκη γι αγάπη...για έναν καλό λόγο...!!!Όλο αυτό με κάνει να σκέφτομαι....πόσες άραγε καρδιές ζητούν λίγη αγάπη....????Έτσι...μέσα στο μικρό και περίεργο κόσμο μου...μπαίνω στη θέση τους και αυτοεξησιοδοτούμαι να φωνάξω γι όλους αυτούς...παίρνοντας του καθενός το πόνο και χρησιμοποιώντας τις φωνές τους λέγοντας....''Ζητείται αγάπη...με κέρδος υψηλότερου του κόστους...''!!!Μπορεί να είναι παράξενος ο τρόπος των αισθήσεών μου για κάποια πράγματα γύρω μου...αλλά αυτό δέν σημαίνει ότι δέν τα νιώθω αληθινά και δέν τα ζώ μέσα στο μικρό και περίεργο κόσμο μου!!!Εύχομαι εσείς να μην είστε κάποιος-α...από τους διαβάτες που πέρασαν ή περνούν μπροστά από τα μάτια μου....!!!Την αγάπη μου πάντα...και να είστε σίγουροι ότι...κάπου θα είμαι πάντα...σιωπηλός να παρατηρώ...αυτά που οι άλλοι αδιαφορούν...αυτά που για κάποιους ίσως να μην έχουν αξία...αυτά που αγαπώ...και μέσα σ' αυτά που αγαπώ είναι ο καθένας γύρω μου...γιατί μέσα από τον καθέναν...βρίσκω και βλέπω...εμένα...εσένα...εμάς...εσάς...!!!

4 σχόλια:

  1. Πόσο μαρεσει ο τρόπος που εκφραζεις τους προβληματισμους. Τους δινεις τοση γλυκαδα που διαβαζοντας τα ακομα και αν δεν ειμαι στα καλα μου, χαμογελαω..Να σαι παντα καλα Νικολα μου.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...πραγματικά χαίρομαι άν με τις σκέψεις και τον τρόπο που εκφράζομαι...γίνομαι αιτία να χαμογελάσει κάποιος άνθρωπος..!Νά σαι κι εσύ πάντα καλά Μαράκι...να χαμογελάς όπως κι άν είσαι και να μή σταματήσεις να ονειρεύεσαι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα Νικολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα όλη αυτή την ηλιόλουστη μέρα...Siren...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή