cookieOptions = {...};

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Είναι Κάτι Βράδια..

..σαν κι αυτό,που στο μυαλό μου τριγυρίζουν λογιών λογιών σκέψεις.Η τωρινή μου σκέψη...δέν ξέρω αν έχει το ερώτημα μέσα της ή τη γνώση..απλά αισθάνθηκα την ανάγκη να τη μοιραστώ μαζί σας και ο καθένας ξεχωριστά νομίζω ότι θα καταλάβει τον τρόπο που το λέω κι όχι φυσικά αν έχω δίκιο ή άδικο.''Τελικά ίσως να μην έχουμε αυτό που αγαπάμε πάρα πολύ..γιατί πολύ απλά δέν έχουμε τη τόλμη και τη δύναμη να πληρώσουμε και το ανάλογο τίμιμα''.Οι σκέψεις δικές σας...και δική μου όλη η αγάπη για όλους και τον κάθε έναν ξεχωριστά,μικρέ κι απρόσωπε γυάλινε κόσμε μου!!!Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι οτι αξίζει να τολμάμε ν αγαπάμε!Η αξία αυτού μεγάλη...και το τίμιμα...ΕΣΥ.

13 σχόλια:

  1. μπορει να μην είναι και ατολμια φιλε νικολα και αν είναι φοβια , ωστοσο αν υπαρχει αγαπη αληθινη όμως ξεπερνιουντε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στις μεγαλες αξιες λοιπον καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τολμες φοβιες όλα παραμερίζονται όταν είναι η στιγμή ισως και με μικρη υποβοήθεια παντα και μεγάλη καρδια από την άλλη πλευρα και υπομονή καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι κατι βραδυα δύσκολα που τα έχω μετανοιώσε
    γειά σου φίλε Νικόλα με τολμη παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νικόλα να εχεις καλη
    νύχτα
    ωραία μουσική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καληνύχτα όμορφε διαδυκτιακέ μου κόσμε με τα πιό γλυκά πάντα και πραγματοποιήσιμα όνειρα...με την ώρα τους!Νομίζω οτι δέν χρειάζεται ιδιαίτερη τόλμη..ή θάρρος για να αγαπάει κανείς.Μιλάω για την αγάπη που μπορούμε να δώσουμε εμείς...κι όχι για αγάπη που μπορεί να μας προσφέρει κάποιος.Είστε όλοι αναπόσπαστο κομμάτι του κόσμου μου και σας ευχαριστώ και πάλι για όλα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νικόλα, το έχουν πει μελωδικά και οι Πυξ Λαξ:
    Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς
    στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω
    δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά
    κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων
    Μου ταιριάζει αρκετά με αυτό που είπες...

    Θέλω να σε ρωτήσω αν είσαι ο ίδιος μουσικός που βρήκα στο you tybe, επειδή έχω φάει κόλλημα με ένα τραγούδι. Το "Αγάπη θεά". Θα περιμένω την απάντηση σου κι ύστερα, θα πράξω αναλόγως... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "tube" εννοώ, το κατάλαβες, έτσι; ..!

      Διαγραφή
    2. Τρίτη και φαρμακερή: φτου και βγαίνω: μόλις είδα εδώ δεξιά κάποια τραγούδια, άρα εσύ είσαι ο ίδιος Νικόλας Τσάρας κι εγώ παραμένω μια ταπεινή ξανθιά... :)

      Διαγραφή
    3. Πετρα εισαι φοβερηηη χαχα
      Ναι ο νικολας ειναι αγαπης θεα κολλημα τρελο φιλιααααα!!!!

      Διαγραφή
    4. Απορώ με τον εαυτό μου, μη νομίζεις...:)
      Αλλά ο Νικόλας δε βγαίνει να μου το επιβεβαιώσει. Διάβασε "ξανθιά" και σου λέει "άντε να συνεννοηθώ τώρα"... Όσο για σένα, θα σε προσκαλούσα στο μπλογκ μου, αλλά σήμερα θα σε ψυχοπλακώσω, έλα αύριο καλύτερα! (είδες τι μου έκανες;; έγραψα και τέταρτο σχόλιο..) Λες να έπεται και συνέχεια;; Όσο αργεί ο Νικόλας, όλα να τα περιμένεις από μένα..

      Διαγραφή
  8. χαχαχα....είσαι απίθανη Πετρούλα...τέλος!!!Ο ίδιος είμαι και στο youtube...χωρίς να φταίω και γι αυτό...χαχαχαχαχα.Συγγνώμη που αργώ να απαντήσω αλλά με κερδίζει η μουσική τις περισσότερες ελέυθερες ώρες της μέρας μου.Περιμένω και 5ο μήνυμα σου Πετρούλα...μήν αγχώνεσαι!Μετά τα 21 καίγεσαι..χαχα.Νά σαι καλά...που μ έκανες και γέλασα! :) Σας ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σας....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φοβομαστε να αγαπησουμε..
    Φοβομαστε να νιωσουμε...
    Φοβομαστε να εμπιστευθουμε...
    Φοβομαστε να ζησουμε...
    Καλο ξημερωμα Νικολα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή