cookieOptions = {...};

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Και η ζωή συνεχίζεται...

...με το σχήμα που της δίνει ο καθένας από μας...με τις πράξεις και τους λόγους μας...που καλό θα ήταν να μη ξεχνάει ποτέ κανένας μας ότι όλες οι επιλογές μας έχουν κι ένα αντίτιμο που τις περισσότερες φορές δυστυχώς δέν είναι των μέτρων μας...!!!Αυτό όμως δέν πρέπει να μας εμποδίζει για την επόμενη απόφασή μας...αρκεί να προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο που αισθανόμαστε γεμάτο μόνο με αγάπη και φυσικά...ανιδιοτελώς!!!
Και φυσικά...σας ευχαριστώ για όλη αυτή την ανιδιοτελή αγάπη που μου δίνετε μέσα από δω αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο σας γι αυτό...ενώ ξέρω ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος...!!!Να είστε όλοι πάντα καλά...χαμογελαστοί...έτοιμοι για κάθε είδους απόφαση...και φυσικά με τη γνώση πάντα της αγάπης οδηγό....!!!!Καιρός είναι να μάθουμε όλοι απλά...να είμαστε ευτυχησμένοι....

5 σχόλια:

  1. Αγάπη και μόνο...και όλα καλά....!!!
    Την καλησπέρα μου κ."Απαρατήρητε" ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόλα μου καλημέρα και εδώ γιατι έγινες απαρατήρητος ξαφνικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ πάντως τον παρατηρώ και τον παρακολουθώ!!! χαμόγελα και αγάπες

      Διαγραφή
    2. Πολλές φορές τυχαίνει κάποια πράγματα να μην έχουν την επιφανειακή σημασία που φαίνεται εξωτερικά...το ίδιο συμβαίνει και εδώ...το παρατσούκλι 'Απαρατήρητος' ως προς τον Νικόλα ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική έννοια της λέξης...αντιθέτως!!
      Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τι εννοώ...:)
      Την καλημέρα μου:)

      Διαγραφή
  3. κυρίες μου μην γινόμαστε Facebook ....με σεβασμό πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή