cookieOptions = {...};

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

 
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΞΥΠΝΗΣΑ
και δεν θα γράψω περιττά λόγια τα φιλικά ιστολόγια
εμπεριέχουν, ολικές εμπεριστατωμένες παραπομπές και αναφορές επισημάνω
 
την αγριμιώ που μπράβο της για την αρχή πατήστε πάνω όπως και στον καθένα μετέπειτα
για να διαβάσετε τα δέοντα
 
και αν είναι και κάποιοι άλλοι φίλοι που μου διέφυγαν
ας με συγχωρέσουν ο σκοπός μετράει!!

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών εκφράζει την αντίθεση και αγανάκτηση του για την προτεινόμενη και μυστικά σχεδιαζόμενη καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στον θαλάσσιο χώρο δυτικά της Κρήτης.
Σε ανακοίνωση του σημειώνει:
"Ενώνομε τη φωνή μας με την φωνή όλων των Ελλήνων ώστε να σταματήσει αυτό το έγκλημα που ασφαλώς θα επηρεάσει την υγεία των  εγγύς ευρισκομένων κρατών και πιο πολύ την Ελλάδα.
Θεωρούμε ότι υπεύθυνοι για την διαφύλαξη και καταστροφή των χημικών αυτών όπλων είναι οι χώρες παραγωγής των από τις οποίες τα προμηθεύτηκε η Συρία. Ασφαλώς δεν ήταν αυτή η Ελλάδα.
 
Το  Παγκόσμιο  Συμβούλιο  Κρητών  με  τα   500  Κρητικά  Σωματεία  άνα  τον κόσμο  και  το  1  εκατομμύριο  Κρήτες  εντός  και  εκτός  Κρήτης   παροτρύνομε  την  Ελληνική Κυβέρνηση όπως δια μέσου των Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης της οποίας την προεδρία έχει αυτό το εξάμηνο όπως διαμαρτυρηθεί και σταματήσει την επικίνδυνη, εγκληματική και απαράδεκτη αυτή ενέργεια".
 
Για το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών την ανακοίνωση υπογράφει ο  Πρόεδρος Αντώνης Τσουρδαλάκης


Διαβάστε Περισσότερα στο: http://www.ekriti.gr/article/6159/pagkosmio-symvoylio-kriton-katadikazei-tin-apofasi-katastrofis-himikon-notia-tis-kritis#ixzz31DQ0mbjt
Follow us: @ekriti_gr on Twitter | ekriti.gr on Facebook
 
 

17 σχόλια:

  1. Πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε μια Πράσινη Επανάσταση συλλογικά - δεν αρκεί να ξεσηκωθούν οι Κρήτες αν και εμείς κάναμε την αρχή.. Πρέπει τώρα να συμπαρασύρει κι όλους τους υπόλοιπους σαν άνεμος που σκορπά τα πάντα στο πέρασμά του. Φιλί αγωνίας από τη μακρινή Μελβούρνη κι ευχαριστώ για τη δημοσίευση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω οτι είναι η ώρα να προσπαθήσουμε να φέρουμε μιά γενική επανάσταση Ανθρωπιάς μέσα μας...γιατί απο κεί ξεκινάει και το ''πράσινο'' και όλα όσα είναι απαραίτητα για αυτή τη γενική υγεία στον κόσμο μας!!!Μπορεί να ακούγομαι γραφικός...μπορεί και να είμαι...αλλά αισθάνομαι οτι είμαι κι εγώ ένας απο τους απλούς αγωνιστές στην προσπάθεια αυτού που λέγεται...Ανθρωπιά...με όποια ''όπλα'' μου έχουν δωθεί!!!Δέν υπάρχει Κρήτη...Έβρος...Κύπρος...Θεσσαλονίκη...Αθήνα...υπάρχει για μας..που πρέπει πλέον να γίνουμε ΕΝΑ απέναντί τους..πέρα απο ιδεολογίες...η ΕΛΛΑΔΑ και τελικά με τα λύπης μου βλέπω οτι οι Έλληνες του εξωτερικού...είναι περισσότερο Έλληνες από κάποιους του εσωτερικού!!!Βρήκα την ανάρτησή σου πολύ ενδιαφέρουσα...διαβάζοντάς την σε κάποια φιλικό μπλόκ και σκέφτηκα οτι αξίζει τον κόπο να μαθαίνει ο κόσμος για όσα δέν τα λένε στο χαζοκούτι..!!!Εμείς σε ευχαριστούμε για τη γνώση που μας έδωσες...!!!Χαιρετίσματα..την αγάπη μου και μιά μεγάλη αγκαλιά στη Μελβούρνη...και σε κάθε Έλληνα εκεί!!!

      Διαγραφή
  2. Μα για ποιο λογο πρεπει να γινει αυτο ? ΑΝ ειναι δυνατον. Δεν σκεφτονται τις συνεπειες ? :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το λόγο ίσως οτι μας θεωρούν...τον απόπατο του κόσμου Μαράκι μου!!!Φυσικά και σκέφτονται τις συνέπειες...τις ξέρουν...και γι αυτό κάνουν όπως πρέπει τη δουλειά τους...κατα γράμμα...!!!Λυπάμαι...λυπάμαι...λυπάμαι....γι αυτούς...για μας...αλλά πιό πολύ για τις γενειές που έρχοντε...με τόσσα όνειρα και θα βρούν αποκαήδια μιας ανεξέλενκτης οργής κάποιων που αποφεύγω να ονομάσω...γιατί θα λερώσω τα δάχτυλά μου....!!!Εύχομαι να είσαι καλά Μαράκι!!!Φιλιά και μιά τεράστια αγκαλιά στην Κύπρο ΜΑΣ...!!!!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Νικόλα μου! Αύριο παίρνω την σκυτάλη εγώ :)))
    Συγχώρα με που χάθηκα...συμβαίνουν διάφορα ξαφνικά και δύσκολα....
    προσπαθώ να ανταπεξέλθω :)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπράβο ανήκει επάξια στην πρωτοαναφερθήσα στο θέμα...agrimio...που μας έδωσε αυτή τη γνώση!Χαίρομαι που θα είσαι κομμάτι αυτού του διαμοιρασμού @ριστέα μου!!!!Όσο για τη συγγνώμη σου....δέν έχω αρμοδιότητα συγχωρέσεων...χαχα!Καταλαβαίνω οτι οι ρυθμοί...οι καταστάσεις...η ίδια η ζωή έχει περίεργους ρυθμούς!!!Προσωπικά μου φτάνει να ξέρω οτι κι ο εδώ κόσμος μου είναι όσο καλύτερα γίνεται...!!!!Είμαι σίγουρος οτι πάντα ανταπεξέρχεσαι σε ότι και να σου έχει τύχει...!!!Έχεις το προφίλ μαχήτριας!!!Φιλιά και νά χεις ένα όμορφο βράδυ...και προσπάθησε σε ότι κι άν σου τυχαίνει...να ανταπεξέρχεσαι πάντα με την αγάπη μπροστά...κι ένα χαμόγελο!!!!

      Διαγραφή
  4. Πόνημα σοβαρό, σημαντικό και μεγάλο, που αφορά όλους μας και οφείλει να αφυπνίσει όλους μας. Μπράβο Νικόλα και σε σένα και σε όλους τους χώρους που αναφέρεις για την μαχητικότητά τους στο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ¨οπως ακριβώς τα λές...Γιάννη μου...καθόλου απλό αλλά σοβαρότατο και εύχομαι να του δωθεί και η σοβαρότητα αντιμετώπησης που του αξίζει!!!Νομίζω οτι θα ξαναγεννηθώ άν προλάβω να ζήσω αυτή την ευλογημένη στιγμή της αφύπνησης του Έλληνα...για ότι τον σκοτώνει...!!!!Το μπράβο ανήκει στους ανθρώποπυς που μας έδωσαν τη γνώση αυτού και συγκεκρημένα για μένα...στην agrimio...που απο εκεί το είδα!Καλή συνέχεια στη νύχτα σου Γιάννη και σ ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  5. Είμαστε λίγο μακριά νυχτωμένοι αλλά καλά που καταφέραμε να αφυπνιστούμε!!! Αυτή είναι η δεύτερη δόση αποβλήτων που θα καταστραφεί και ποντιστούν δυτικά της Κρήτης. Δεν άκουσα από κάποιον από τους ευρωβουλευτές να αναφέρουν κάτι για το οποίο δυστυχώς το ψήφισαν προ πολλού. Καλή και αγαθή η προσπάθειά σου, τόσο η δική σου Νικόλα όσο και όλων όσων έχουν αναλάβει ανάλογη δραστηριώτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέξανδρέ μου...και ο ήλιος που βγαίνει κάθε ξημέρωμα...δέ μας βοηθάει..όπως πολύ σωστά λές...να μας βγάλει απο αυτά τατ βαθιά σκοτάδια που είμασττε νυχτωμένοι!!!Χαίρομαι γιατί αισθάνομαι οτι κάτι αρχίζει επιτέλους να γίνετε με το θέμα της αφύπνησης!!!Έχω γνώση οτι το έχουν ξανακάνει και δυστυχώς ξέρω οτι προσωπικά εγώ και η δική μου κίνηση διαμοιρασμού γι αυτούς...είναι μια τρίχα που τους λερώνει το ζημάρι και μπορούν να την πετάξουν!!!Αυτό όμως δέν μου στερεί το δικαίωμα της γνώμης...της κραυγής...του να ονειρευτώ..του να ελπίζω άν όχι για μένα...για τα παιδιά που έρχοντε...όσο κι άν κάποιους τους χαλάει τα σχέδια...(συγγνώμη που υπάρχω)...και καλό θα είναι όλοι δαύτοι να θυμούντε...οτι κάποια στιγμή η τρίχα μπορεί να ''γυρίσει'' και να τους κάνει το κακό σπυρί στο κώλο...χαχα!!!Επομένως....συνεχίζουμε να ανπνέουμε Αλέξανδρέ μου...και θα σταματήσουμε να το κάνουμε αυτό...όχι όταν θέλουν οι ακατανόμαστοι...αλλά Ο Θεός και μόνο Αυτός!!!Συμπάθα με άν ακούγομαι γραφικός....δέν είμαι όσο μπορεί να νομίζεις...απλά λίγο λυπημένος με όλα όσα βλέπω και ζώ γύρω μου....!!!Να έχεις ένα όμορφο ξημέρωμα...!!!!

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια για τα πιστεύω σου αγαπητέ φίλε. Ελπίζουμε πάντα για το καλύτερο. Καλό σου σ/κ !!

      Διαγραφή
    3. καλημέρα αλεξανδρε καλο σαβ/κο να έχουμε και σου ευχομαι το καλύτερο και να περάσεις όμορφα

      Διαγραφή
  6. Δεν έχω να προσθέσω κάτι...έχουν ειπωθεί αυτά που χρειάζεται να ειπωθούν!!
    Η στήριξή μας, η προσπάθειά μας, η παρουσία μας, η ευχή-προσευχή μας είναι τα αναγκαία τώρα!!
    Έχουμε φωνή και θα ακουστεί!! Και είμαστε εδώ!! ΕΝΑ!!
    Να 'σαι καλά Νικόλα!!
    Καλό ξημέρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι εξελίξεις τρέχουν και πρέπει να σταθούμε δυνατοί. Είμαστε αποφασισμένοι. Χαίρομαι που διαβάζω ότι κι άλλοι πολίτες είναι ευαισθητοποιημένοι γύρω από τα χημικά της Συρίας. Εδώ ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά φόρα όπου γράφουμε για το θέμα, εάν θέλετε σχολιάστε.

    http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=56&t=288793

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενωμένοι δεν σπάμε την αλυσίδα που ξεκίνησες δεν απογοητευόμαστε και συνεχίζουμε δυνατά και σήμερα βλέπω με νέα συνέχεια, για οποιοδήποτε νέο μας ενημερώνεις αν θές και μπορείς , η αποσταση μας μπορεί να είναι μακρινή αλλα μας ενωνουν αλλοι σκοποι σε ευχαριστώ και πάλι

      Διαγραφή
  8. Παίρνω σειρά...........Αύριο θα το ανεβάσω και εγώ.........το έχω υποσχεθεί εξάλλου. Το θέμα είναι ότι ήδη έχουν καταστρέψει χημικά και εμείς.............αργά ξυπνήσαμε πάλι!!!!!!!!!!!! Ας το φωνάξουμε και πού ξέρεις;;;;;;
    Καλησπέρα Νικόλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή