cookieOptions = {...};

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Τελειώνω...

...τις αφιερώσεις κάθε είδους στις μανούλες του κόσμου...με μιά επανάληψη των καλύτερων ευχών μου...να είναι πάντα καλά...και να μη ξεχνάνε το ρόλο που τους έδωσε Ο Θεός...και να στέκονται δίπλα στα παιδιά τους...κάθε ηλικίας...πάντα ομπρέλα να τα προστατεύει από την κάθε μπόρα της ζωής και η αγκαλιά σας να είναι πάντα μα πάντα ανοιχτή γι αυτά...ξεχνώντας ίσως λάθη τους!Καλό είναι να θυμόσαστε και τα δικά σας λάθη...!Εξάλλου...γι αυτό Ο Θεός σας έδωσε κι αυτόν τον ρόλο...για να είσαστε πάντα ένα είδος φύλακα αγγέλου δίπλα μας...!!!Αλλά πρέπει να πώ οτι κι εμείς...τα μάτια μας πάνω τους...σε ότι μπορεί να έχουν ανάγκη...έτσι???Σ ευχαριστώ μαμά...σ αγαπάω μαμά...συγγνώμη μαμά...!!!!Ακούς μαμάάάά...???

9 σχόλια:

  1. Οταν φερνουμε ενα παιδι στον κοσμο
    δοκιμαζονται πολλες αντοχες μας.
    Στην εκμαθηση λοιπον....
    Εις υγειαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά Αγριομελιώ μου!!!Το απιδί είναι ο καλύτερος δάσκαλος...γιατί μπορεί να μας μάθει μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι αντοχές μας...χαχαχαχα!!!Είς υγείαν λοιπόν...των μαθητευωμένων μανάδων...!!!!Καλή πρόοδο να έχεις και να μελετάς όσο περισσότερο μπορείς πάνω στο θέμα...!!!Θα έρθει καιρός που θα σας εξαιτάσω όλες...χαχαχαχα!!!!Να είσαι πάντα καλά και νά χεις ένα όμορφο βράδυ!!!

      Διαγραφή
  2. τι ωραια που τα λες βρε Νικολα μου!
    Καλο σου βραδυ !
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου Μαράκι...δέν λέω κάτι που δέν έχουμε σκεφτεί όλοι μας...γι αυτό μή σε εντυπωσιάζουν οι λέξεις που χρησιμοποιώ για να εκφράσω κάποια απ όσα αισθάνομαι...γιατί με τα περισσότερα έχω πρόβλημα έκφρασης γιατί οι λέξεις μου μοιάζουνε λίγο μικρές για να κλείσουν μέσα τους όλο αυτό που νιώθω.Εύχομαι να είσαι καλά Μαράκι μου και να χαμογελάς όσο μπορείς!!!Φιλιά και σε σένα και στην πολυαγαπημένη μου Κύπρο!!!!Καλό βράδυ να έχεις....

      Διαγραφή
  3. Αχ, με συγκίνησες παλιόπαιδο...
    Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του Κόσμου!
    Καλό ξημέρωμα Νικόλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι όταν νιώθω οτι ο κόσμος ακόμη συγκηνείτε...γιατί αυτό δηλώνει οτι ακόμη μέσα μας κατοικεί η ανθρωπιά...όχι μόνο για μας αλλά και για τους γύρω μας...αλλά είναι και κάτι που..ή τό χεις ή δέν τό χεις τελικά!!!!Δέν έκανα κάτι που δέν το είχες ήδη εντός σου Πετρούλα μου!!!Εύχομαι να είσαι καλά...και να έχεις ένα όμορφο ηλιοστόλιστο ξημέρωμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσες θυσίες κάνουν οι μανούλες και πόσο δυνατές είναι για χάρη των παιδιών τους!Τόσο,που όταν ήμασταν μικρά πιστεύαμε,ότι οι μαμάδες είναι οι super ηρωίδες και καταφέρνουν τα πάντα!!Χρόνια τους Πολλά!!
    Ανθή http://florewritesabout.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω οτι συμπλήρωσες πολύ εύστοχα και αληθινά όσα δέν μπόρεσα να βγάλω με λέξεις...!!!Χρόνια τους πολλά και πάντα ευτυχησμένα!!!Κι όσο για τις νέες....super ηρωίδες....εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου...πέρα απο την καθημερινή δύναμη που τους αξίζει να έχουν απο Τον Θεό...να δούνε και τους μικρούς τους αγγέλους όπως ενειρεύοντε...!!!Να είσαι καλά Φλώρα και νά χεις μιά όμορφη συνέχεια στη νύχτα σου!!!

      Διαγραφή
  6. Εξαίρετη η ευαισθησία σου Νικόλα. Την εκφράζεις για μια ακόμα φορά. Καλό σου βράδυ φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή