cookieOptions = {...};

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τ 'αστέρια έχουν όνομα....

Και φυσικά μια καλημέρα...πρέπει να έχει κι ένα αντάξιο άκουσμα...!
Λόγο της ημέρας...επέλεξα αυτό το άκουσμα που πέρα από την ομορφιά της σκέψης μου...Θα ήθελα να το αφιερώσω...σ ένα αστεράκι εκεί ψηλά...που κάποια βράδια καθόμαστε ψάχνοντάς το...συντροφιά με τα ματάκια ενός από τις 5 χαρές της ζωής μου..και που όταν του το δείχνω αφού το βρίσκω μέσα στο τόσο σκοτάδι...λατρεύω το απίστευτο χαμόγελο γαλήνης..πίστης και χαράς που δείχνει στα λεγόμενά μου...και στη λάμψη του κλέβει για μια στιγμή τη ματιά και τη σκέψη του!!!
Φυσικά επειδή είναι κι αυτό ένα κομμάτι του μικρού και περίεργου κόσμου μου...κι επειδή αισθάνομαι ότι όλοι εδώ μέσα ανήκετε σ αυτόν...να μου επιτρέψτε να σας το χαρίσω κι εσάς...σε όλους...κι έναν έναν ξεχωριστά...και στο κάθε αστεράκι που ο καθένας ψάχνει στον δικό του ουρανό...το δικό του αστεράκι!!!
Χρόνια πολλά...καλά...ευλογημένα...χαμογελαστά...σε όλους και όλες που ακούνε στο όνομα του Αγίου που σήμερα γιορτάζεται η μνήμη του!!!
Σας ευχαριστώ για όλα...απρόσωπε μικρόκοσμε που κατοικείς μέσα στην μικρή μου οθόνη!!!!

4 σχόλια:

  1. χρόνια πολλά σε όλους και για χτές Νικόλα και για σήμερα...εμείς ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλοι έχουν τα δικά τους αστέρια που τα ψάχνουν χρόνια πολλά με χαρά ευχαριστώ και εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικόλα να εισαι καλα στα αστεράκια που έφυγαν και στα αστεράκια που θα έρθουν!!!!!!δεν ξερω αν συμφωνείς διαδικτυακέ μου φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απόλυτα...διδυκτυακέ φίλε μου Ιερόθεε...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή