cookieOptions = {...};

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ελάτε κοντά...

Τελικά...η αγάπη και η συγχώρεση ίσως να είναι ο πιο σύντομος δρόμος από έναν άνθρωπο σε έναν άλλον!Μέρες που είναι...νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο να δώσουμε αυτά τα δύο...πολύτιμα δώρα στους γύρω μας..και να είστε σίγουροι ότι όλα μετά θα είναι αλλιώς!!!Όλα μπορούμε να τ αλλάξουμε μέσα σε μιά μόνο στιγμή!!!Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Χρόνια πολλά γεμάτα πάντα με υγεία..αγάπη και χαμόγελα...σε όλο μα όλο τον κόσμο και με μιά πίστη στη προσπάθεια να μάθουμε να αγαπάμε και να συγχωρούμε!!!

6 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Υγεία Αγάπη ευτυχία σου ευχόμαστε Δημήτρης-Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόλα χρόνια πολλά καλά και ευλογημένα σε εκτίμησα ακόμα πιο πολύ που τη χτεσινή μέρα βλέπω δεν έγραψες, έδειξες σοβαρότητα και σεβασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά καλά κι ευλογημένα...Δημήτρη-Νίκη και Ιερόθεε!!!Χαίρομαι κι εκπλήσομαι για άλλη μιά φορά Ιερόθεε που έχεις τη γνώση οτι όλες οι μέρες δέν μας ''ανήκουν''....!!!Να είσαι πάντα καλά και σ ευχαριστώ για τις ευχές σου και φυσικά στις ανταποδίδω στο μέγεθος που επιθυμείς......όπως επίσης και στο Δημήτρη και στη Νίκη που μου είναι πολύτιμη η συντροφιά τους αλλά και σε όλο τον κόσμο...!!!Σας ςυχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για όλα τα όμορφα συναισθήματα που γεμίζετε τον κόσμο μου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρόνια πολλά καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλίμονο αν στις γιορτές ασχολούμαστε με το διαδίκτυο έχετε δίκιο χρόνια πολλά Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή